16 ani AAR

miercuri, 22 aprilie 2015

Astăzi, 22 aprilie 2015, Asociaţia Aeroporturilor din România aniversează 16 ani de activitate. Cu această ocazie dorim să mulţumim tuturor membrilor asociaţiei, partenerilor şi colaboratorilor noştri pentru sprijinul şi încrederea acordată în toţi aceşti ani.

Pentru a marca această aniversare, Asociaţia Aeroporturilor din România lansează o nouă interfaţă a propriului website, prin care va promova interesele aeronautice, tehnic aeroportuare, economice şi juridice atât ale aeroporturilor civile din România, cât şi ale membrilor asociaţi.

De-a lungul anilor, Asociaţia Aeroporturilor din România a continuat să crească, reunind în prezent 16 aeroporturi membre şi 7 membri asociaţi, instituţii şi companii care activează în domeniul aviaţiei civile.

Prin colaborarea strânsă cu membrii asociaţiei, instituţiile publice şi alte organizaţii naţionale şi internaţionale de mare însemnătate în domeniul aviaţiei civile, susţinem cu mândrie că Asociaţia Aeroporturilor din România joacă un rol deosebit de important în dezvoltarea economică continuă a aeroporturilor din România şi a aviaţiei civile româneşti, dovedind a fi un partener de încredere pe parcursul a 16 ani de activitate.

Vă mulţumim că ne sunteţi alături!

16ani.