Ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor membre A.A.R.

marţi, 29 august 2017
În aceste zile se desfășoară, la Constanța, stațiunea Venus, Ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor membre în Asociația Aeroporturilor din România. Evenimentul reunește reprezentanți ai Ministerului Transporturilor, ai Romatsa, ai Autorității Aeronautice Civile Române, ai Centrului de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile și directorii aeroporturilor. 
Evenimentul este organizat de A.A.R. cu sprijinul  Aeroportului Constanța iar în cadrul sesiunilor de dezbateri sunt abordate aspecte legate de siguranța și  securitatea aviației civile precum și probleme tehnice și operaționale din domeniu. 
Conferința a fost deschisă astăzi de David Ciceo, președintele Asociației Aeroporturilor din România, Armand Petrescu, directorul general A.A.C.R., Nicolae Stoica, directorul general al CIAS și Cosmin Peșteșan, manager public, Compartiment Infrastructură, Navigație Aeriană și Mediu, Ministerul Transporturilor. 
La ședință a luat parte și Corina Martin, președinta Federației Asociaților de Promovare Turistică din România. 
Subiectele aflate pe agenda întâlnirii în următoarele zile vor fi legate de dezvoltarea traficului de pasageri, dezvoltarea infrastructurii aeroportuare și atragerea de fonduri europene.